Kávék, forrócsokoládék

Kávék

Eszpresszó kávé

1. Presszó kávé (Caffé Espresso)
Inni egy kávét: időt szánunk magunkra, átadjuk magunkat az aromának, az illatnak a beszélgetésnek.

2. Koffeinmentes presszó kávé (Caffé Espresso Decaffeinato)
Mindenki oly büszke a saját kávéjára, mintha az egy, egy lelket leíró jellemvonás volna. Koffeinmentes presszó kávé (a koffein tartalma nem haladja meg a 0,1%-ot).

3. Caffé Macchiato (Caffé Espresso Macchiato)
A kávé elsősorban aroma, csak másodsorban íz, egy találka atmoszféráját hordozza magában. Presszókávé egy kis tejhabbal foltozva.

4. Presszókávé tejszínhabbal (Caffé Espresso con panna)
A kávé az élvezet pillanata, a fáradtság ellenszere. Presszókávé egy kis tejszínhabbal.

5. Cappuccino
A cappuccino egy lágy íz, nagy csészében felszolgálva, illata összetéveszthetetlen. Presszó kávé felhabosított tejjel, nagy csészében felszolgálva.

6. Cappuccino tejszínhabbal (Cappuccino con panna)
Puha dédelgetés, mint a tejszínhab, páratlan, mint a cappuccino. Presszókávé tejszínhabbal, nagy csészében.

7. Macchiatone
A kávé aroma élvezet, a kávé egy végtelen élvezet. Kis cappuccino (presszókávé habosított tejjel).

8. Latte Macchiato (“Foltos” tej)
A foltos tej a tej fehérsége és a kávé sötét ereje közötti találkozás élvezete. Presszókávé meleg tejjel.

9. Peperino (Borsozott presszókávé)
Tele élénkséggel, eredeti, nagyon finom, és teljesen páratlan a maga nemében. Csokoládékrém, presszókávé, bors.

10. Fahéjas kávékülönlegesség (Cannellina)
A természetes aromák és fűszerezett illatok csodás találkozása. Sűrített tej, presszókávé, növényi eredetű mandulakrém, fahéj.

11. Felhőcske (Nuvolina)
Meleg borzongás egy speciális kávétól. Csokoládékrém, presszókávé, tejszínhab, kakaópor.

12. Mandulás kávékülönlegesség (Mandorlino)
A kávé aromája a mandula finomságával találkozik. Presszókávé, nádcukor, növényi mandulakrém.

 

Forrócsokoládék

Forrócsoki

1. Feketecsoki (Ciocconera)
A kakaó édes ölelése egy bársonyos és krémes finomságban. Hagyományos sötétcsokoládé.

2. Fehércsoki (Cioccobianca)
A vanília illata, az ízt simogatja. Hagyományos fehércsokoládé.

3. Kókuszos csoki (Cioccococco)
A kókusz frissessége megbolondítja a csokoládé erős zamatát, határozott és egzotikus ízt alkotva. Kókuszízesítésű csokoládé.

4. Csoki cukros pörkölt mandulával és rummal (Cioccocroccantinorhum)
Édes, ropogós, bódító; kerek és teljes ízű csokoládé. Cukros pörkölt mandulával és rummal ízesített csokoládé.

5. Epres csoki (Cioccofragola)
Az eper édes leve csiklandozza az erős csokoládé ízt. Eperízesítésű csokoládé.

6. Mogyorós csoki (Ciocconocciola)
A mogyoró és a kakaó találkozása egy hagyományos és intrikus nyalánkságban. Mogyoróízesítésű csokoládé.

7. Narancsos – fahéjas csoki (Cioccoarancioecannella)
A narancs napsugarának, a fahéj Keletjének és a kakaó nagyszerűségének bódító találkozása. Narancs- és fahéj ízesítésű csokoládé.