Egyedi torták

Vállaljuk egyedi torták készítését saját elképzelések alapján. Formatorták fiúknak, lányoknak, fényképes torták és ünnepi különlegességek megalkotásában szinte nincsenek határok.

Fényképes tortákat a kívánt fénykép alapján varázsoljuk a választott formájú és ízű süteményre, amely igazi különlegesség lehet az ünnepi asztalon.

Cukorrajzos tortáinkra szinte bármilyen elképzelést elkészítünk, csak a fantázián múlik, hogy mit szeretne viszont látni a meglepetésen.

A céges rendezvények, karácsonyi partik, szakestek, avatások fénypontja lehet egy céglogóval ellátott, vagy a tevékenységre vonatkozó tárgyat, jelképet megformáló torta.

Az olyan megismételhetetlen alkalmakra, mint az esküvő, a házassági évforduló, diplomaosztó, vagy ballagás elegáns, vicces, mindig az alkalomhoz illő tortákat készítünk. Természetesen kínálatunkban megtaláhatók a hagyományos ízvilágot és formákat tükröző torták, amelyek a mindennapok megédesítői is lehetnek.

Csodálatos marcipán díszeink egyedi készítésűek, de választhat több 100 féle előre elkészített dísz közül is, valamint a legkülönbözőbb szalag, virág és egyéb tortadíszünk közül is válogathat.

Tekintse meg tortakínálatunkat: