Formatorták lányoknak

A kislányok, barátnők, feleségek, anyukák és nagymamák egyformán tudnak örülni egy kis édes finomságnak. Formatortákat készítünk lányoknak egyedi alkalmakra, ünnepségekre, hogy a meglepetés tökéletes legyen. Az ONLINE TORTARENDELÉS segítségével a legelképesztőbb torta ötleteit is elküldheti nekünk, és mi “tortába öntjük”!

Folytatás a torta galéria alatt »

Tortarendelés Árajánlatkérés Esküvői tortaTortarendelés Árajánlatkérés Esküvői torta

Megformáljuk Barbie-t, Hófehérkét, vagy a kedvenc háziállatot, játékot, mesehőst, gyakorlatilag csak a képzelet szabhat határt!

A hölgyeknek is van kedvenc hobbijuk, mesefigurájuk, filmsztáruk, vagy meghatározó eseményük, amelyre szívesen emlékeznek. A Boldizsár Cukrászda segít abban, hogy ezeket a kedvenceket torta formájában elkészítsük, a kért igényeknek megfelelően, minőségi alapanyagokból.

A lányok számára ízléses, ízletes formatortákat a kért méret, alak és kinézet alapján készítjük és számos tortatartozékkal díszítjük. A lányok kis kedvencét fénykép alapján megformázzuk, a nagymama féltve őrzött kincseit újjáélesztjük, az anyukák számára csodálatos csokrokat készítünk, a feleségek és barátnők születésnapját emlékezetessé tesszük.

Lánybúcsúkra egzotikus, merész elképzeléseket megformáló tortákat ajánlunk. Csak 18 éven felülieknek!

Tortarendelés Árajánlatkérés Esküvői torta

Torták, ízválaszték, tortatartozékok