Rólunk

Hagyományos és egyedi torták, sütemények

A Boldizsár Cukrászda a minőségi cukrászat híve, a vásárlók igényeihez alkalmazkodva. Cukrászdánk családi vállalkozás, saját cukrászműhellyel, hagyományos cukrászattal, amely saját recept alapján egyedi tortákat, süteményeket készít. Tervezze meg saját tortáját, mi elkészítjük Önnek. Válassza a kényelmes online tortarendelést vagy kérjen árajánlatot az Ön által megálmodott tortára!

Eger legnagyobb süteményválasztékával várjuk kedves vásárlóinkat! A hagyományos kedvencek mellett, a saját recepjeink alapján készített süteményeinkre vagyunk a legbüszkébbek, amelyek sikerét vásárlóink már igazolták.

Egy szelet mézédes zserbó, egy könnyű joghurt kocka, vagy egy különleges sajt torta megédesíti a mindennapokat. A közel 50 féle helyben fogyasztható süteményeink mellett egyedi tortákat is készítünk, legyen szó fényképes, különleges formatortákról fiúknak, lányoknak, vagy 18+ kategóriájú extrém elképzelésről. Nem használunk félkész, vagy tartósítószert tartalmazó alapanyagokat, de emellett modern gépekkel, új technológiával dolgozunk a finomabbnál-finomabb édességek elkészítéséért, természetesen a HACCP követelményeknek megfelelően.

Boldizsár Cukrászda, Eger

Különleges teák, kávék és forrócsokoládék

A hozzánk betérőket különleges teákkal várjuk. Több mint 30 féle teakülönlegességet kínálunk a hideg téli és a forró nyári napokra egyaránt. Teáink között találhatók minőségi fekete teák, bioteák, gyógyteák, továbbá gyümölcsfőzetek.

Azoknak, akik a kávé szerelmesei a kívánt italt saját ízlése szerint elkészítjük, lehet az akár különleges kívánság is, de ha újdonságra vágyik, választat csokis, marcipános, borsos és egyéb különleges kávék közül is.

Emellett kényeztető forrócsokoládéink is remek választásnak bizonyulnak egy baráti beszélgetés mellé, vagy a fárasztó napok zárásaképpen. Fehér és fekete csokoládéból és mindig frissen főzött, valódi tejből készülnek édes italaink több, mint 10 féle ízesítéssel.

Boldizsár Cukrászda, Eger