Ünnepi torták

Ünnepi torták minden alkalomra a Boldizsár Cukrászdától! Születésnapra, házassági évfordulóra, keresztelőre, ballagásra, diplomaosztó ünnepségre készült torták a legjobb alapanyagokból, egyedi kívánságok alapján. Az ONLINE TORTARENDELÉS segítségével könnyen, gyorsan összeállíthatja a kívánt egyedi ünnepi torta kívánságát!

Folytatás a torta galéria alatt »

Tortarendelés Árajánlatkérés Esküvői torta

Tortarendelés Árajánlatkérés Esküvői torta

Tudjuk, hogy az ilyen alkalmak egyedülállóak, ezért a megrendeléseket nagy körültekintéssel kezeljük és mindenben segítjük megrendelőink elképzeléseit megvalósítani, hogy egy igazán különleges tortával járuljunk hozzá az ünnep hangulatához.

Az ünnepi torták lehetnek több szintesek, cukorrajzosak, vagy akár fényképes torták is, minden csak az Ön elképzelésein múlik.

Maximális figyelmet fordítunk a kiváló minőségű alapanyagok használatára, a határidők betartására és megrendelőink igényeire. Hatalmas ízválaszték közül válogathat, illetve a torta formáját, valamint a szeletek számát is Ön szabhatja meg. Fiúknak és lányoknak egyaránt vannak különleges formatorta ajánlataink, de az új ötleteket is szívesen fogadjuk. Konkrét elképzelés esetén az elkészítendő torta képét fel is töltheti online tortarendelő oldalunkon és számos kiegészítő (tűzijáték, marcipán, stb.) közül válogathat.

Tortarendelés Árajánlatkérés Esküvői torta

Torták, ízválaszték, tortatartozékok